A Pödör Aceto Balsamico fehér balzsamecet egy intenzívebb balzsamecetfajta, amit elsősorban húsételekhez és halak ízesítéséhez ajánljuk. Kellemes illatával és enyhén savasságával a fehér balzsamecet egységes textúrába rendezi az ételeket.
Az egyedi, fehér szőlőfajtát, természetes és tiszta fahordókban érlelik. Ennek köszönhetően nagyon különleges ízvilág jön létre, ami számtalan ételfajtához jól alkalmazható.
Tárolásnál figyelj a következőkre:
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét. Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!
Származási hely: Olaszország
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Fehérborecet, szőlőmust sűrítmény
Energia 909kJ /214kcal,
Zsír 0g, amelyből telített zsírsavak 0g,
Szénhidrát 49,3g, amelyből cukrok 49,3g,
Rost 0g,
Fehérje 0,6g,
Só 0,01g
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét. Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!