Tudtad, hogy a lenmag olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, melyekere a szervezetnek szüksége van, viszont önmagától nem képes azokat előállítani? De ez csak az egyik érv, ami miatt azt javasoljuk, hogy fogyassz lenmagot. Ugyanis a lenmag igazán gazdag ásványianyagokban és vitaminokban, olajtartalmát növényi zsiradékok adják, ezek nagyrészét omega-3 zsírsavak alkotják
Rosttarttalma is rendkívül magas, ami segíti az emésztőrendszer egészséges működését, és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, emiatt fogyókúrázók és diétázók is nyugodtan fogyaszthatják. Rendszeres fogyasztása csökkenti a vércukorszintet és segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását is.
Fogyasztása rendkívül sokféleképpen variálható, műzlivel, tejkészítményekkel, joghurttal rendkívül finom reggelit vagy tízórait készíthetünk belőle, de húsok és saláták mellé is ideális választás.
A termék nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat!
Származási hely: Oroszország
Energia: 534 Kcal / 2234 Kj
Zsír: 42 g, amelyből telített zsírsavak: 3,6 g
Szénhidrát: 28,9 g, amelyből cukrok: 1,5 g
Rost: 27 g
Fehérje: 18,3 g
Só: 0 g