A csicseriborsó remek alapanyag, nemcsak a vegánok számára, de azoknak is, akik kicsit beújítanának a konyhában és kipróbálnának új, egészséges ételeket reform alapanyagokból!
Készíthetsz belőle főételt, de ha szeretsz filmezés közben nassolni, akkor a humuszkrémnek is a csicseriborsó az alapja, amibe répát, karalábét, vagy egyéb zöldséget mártogatva nagyon egészséges és finom rágcsálnivaló. Vagy akár meg is piríthatod, amivel chipset helyettesítő, ropogós snacket kapsz.
És ez csak pár ötlet abból a tömérdek receptből és felhasználási módból, amihez a csicseriborsó kiváló alapot kínál!
Származási hely: Törökország
Energia: 364 Kcal / 1282 Kj
Zsír: 6,4 g, amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
Szénhidrát: 60,65 g, amelyből cukrok: 10,7 g
Fehérje: 19,3 g
Só: 0,01 g