A kakaóporral szórt, lágy tejcsokoládéba forgatott ropogós, pörkölt, hándolatlan mandula egy igazán különleges desszert. A mandula magas rosttartalmának köszönhetően gyorsítja az anyagcserét és könnyíti az emésztést.
Rengeteg ásványianyagot és vitamint tartalmaz. A kakaópor kiváló antioxidáns hatással rendelkezik, javítja a keringést, és rengeteg boldogsághormont tartalmaz, ami javítja a közérzetet.
A kakaós, tejcsokoládés mandula, a tökéletes választás ha egy lágy, ízletes és egészsége nassolnivalóra vágysz.
Származási hely: Magyarország
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Energia: 591 Kcal / 2458 Kj
Zsír: 41 g, amelyből telített zsírsavak: 17 g
Szénhidrát: 41 g, amelyből cukrok: 40 g
Rost: 5 g
Fehérje: 9 g
Só: 0,1 g
Tejcsokoládé (min. 50%), (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), pörkölt mandulabél, kakaópor