Ez a ropogós ínyencség igazi csemege a nassolni vágyók számára!
A fahéjas ízesítésű, tejcsokoládéval bevont mandula nem csak finom, de tápláló is a mandulában lévő tápanyagok miatt. Habár túlzott fogyasztása nem ajánlott, pár szem két étkezés között elűzi az éhség érzetet.
Nem is beszélve a fahéj pozitív előnyeiről. Finom íze mellett, ami miatt sok süteményben megtalálható, gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik, csökkenti a szívbetegségek kialakulását és javítja a szervezet inzulin hormon iránti érzékenységét.
Származási hely: Magyarország
Energia: 563 Kcal / 2357 Kj
Zsír: 41 g, amelyből telített zsírsavak: 15 g
Szénhidrát: 42 g, amelyből cukrok: 35 g
Rost: 6 g
Fehréje: 12 g
Só: 0 g
Tejcsokoládé (min. 50%), (cukor, kakóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), pörkölt mandulabél, zsíros tejpor, őrölt fahéj, őrölt koriander, aroma, tej szárazanyag: min.14%